Velkommen hos Engstrøm Biler i Glostrup


Vi er i gavehumør i december.

Vi giver gaver væk i december måned.

Kom og få lavet i bilen i ugerne 49-52 og få en gratis gave med i reparationen. Du skal blot informeret om du har set os på vores hjemmeside eller facebook :-)

 

Uge. 49 - Gratis isskraber.

Uge. 50 - Få 10 % på værkstedsregningen. 

Uge. 51 - Gratis støvsugning samt vask af bil (så du er klar til juleturen)

Se vores andre tilbud under fanen "værkstedstilbud"

(kan IKKE kombineres med andre tilbud)

 

 

Salg af brugte biler og flexleasing.

For tiden har vi rigtige bilige biler.

Flealeasing: Vi har et par stykker hjemme og hvis kunden ønsker en bestemt bil, henter vi den gerne fra tyskland og sørger for de billigste flexleasings priser. Ring og hør nærmere.

Vi kan finansieres lån med 0,- i udbetaling (rentefrit i 12 mdr.).

Vi udfører professionelle reparationer samt service af alle bilmærker, uanset mærke, model og årgang til Danmarks billigste priser. Vi tilbyder obligatoriske serviceeftersyn, større reparationer, klargøring, gennemgang til syn, montering af udstyr, eller hvad behovet nu måtte være. Vi løser opgaven!

Vi benytter kun reservedele af samme originale kvalitet, som din bil er ”født” med, til en lavere pris og med 3 års garanti.

Vores veluddannede mekanikere gennemgår løbende opfølgende tekniske kurser, så vi kan klare alle de udfordringer og problemer, du måtte have med din bil. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores butik.

Og husk, - hos os får du altid tilbudt en gratis lånebil!

 

Hos Engstrøm biler har vi Danmarks billigste priser

 

Åbningstider:

Salg

Mandag til torsdag: 10.00 - 16:30

Fredag: 10:00 - 14:00

Lørdag og søndag: kun efter aftale

Tlf. 35 30 00 00

E-mail: salg@engstrom.dk

Værksted

Mandag til torsdag: 7.30 - 16.00

Fredag: 7:30 til 13:00

Tlf.  35 30 00 00

E-mail: rep@engstrom.dk

Timepris: 595,- eksl. moms

 

 Logo Inkl . Garantifond

Dansk BilForhandler Union er branceforening for seriøse brugtbilforhandlere, der arbejder for at sikre forbrugerne en tryg handel når de køber bil hos foreningens medlemmer.

Dansk BilForhandler Union stiller løbende krav til medlemmerne - i forhold til at overholde, den til enhver tid gældende lovgivning, men også i forhold til etik, moral og god forretningsskik. Derfor er det heller ikke alle bilforhandlere, der kan blive optaget som medlem.

Dansk BilForhandler Union er høringsberettiget part i stort set alle lovgivningsmæssige spørgsmål, der har med bilkøb at gøre. Organisationen har desuden et godt samarbejde og løbende dialog med Forbrugerstyrelsen, FDM, Ankenævnet For Biler og andre forbrugerorganisationer om information og vejledning når det handler om køb af brugte biler.

 Alle medlemmer af Dansk BilForhandler Union er tilsluttet foreningens BrugBilGarantiFond som sikre, at ingen bilkøbere risikerer at stå med et økonomisk tab, hvis et medlem af DBFU ikke kan lever op til sine forpligtelser. Større økonomisk sikkerhed findes ikke!

At være medlem af Dansk BilForhandler Union er både et prædikat og en forpligtelse for de forhandlere, der er medlem af organisationen.